Home Wie ben ik? Lessen Cursussen Lesagenda Clinics Jeugd Foto's Contact  
Lessen

Of u nu beginnende golfer bent of ervaren speler, u kunt bij mij terecht voor golfles. Iedereen krijgt les op zijn eigen niveau. De lessen kunnen alleen gevolgd worden, maar ook met meerder personen. Lestarieven staan hieronder.

U kunt zelf uw lessen plannen via mijn online lesboek, maar mag mij ook bellen om een eerste afspraak te maken.
Voor het online boeken van uw eerste les, doorloopt u de volgende stappen:
Klik op ‘Registreren’ en laat uw NAW gegevens achter, u kiest zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. Log hiermee in op de agenda.
Kies vervolgens de dag en het tijdstip van uw voorkeur (de groene vakken zijn beschikbaar), kies het lestype en bevestig de boeking.
De reservering ontvangt u automatisch per mail.

Ik wil u vriendelijk verzoeken de lessen zo veel mogelijk op hele uren te laten beginnen en aan te laten sluiten op reeds geboekte lessen. Let op: 25 minuten lessen zijn alleen mogelijk voor 1 persoon.
 
 
Tarieven
1 persoon 25 Minuten € 26,- 10-lessenkaart € 234
1 persoon 50 Minuten € 47,- 10-lessenkaart € 423
2 personen 50 Minuten € 57,- 10-lessenkaart € 513
3 personen 50 Minuten € 67,- 10-lessenkaart € 603
4 personen 50 Minuten € 77,- 10-lessenkaart € 693
 
Voorwaarden
Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de les is het lesgeld verschuldigd. Lessen gaan onder alle weersomstandigheden door.
Videoles

Om de techniek training nog beter tot zijn recht te laten komen, maak ik gebruik van video opnames. Met behulp van GASP, een golfswing analyse programma, kunt u de beelden terug zien. Door de opnames via mail toe te sturen, kunt u uw swing thuis nog eens rustig bekijken.